Agilityläger för kromisar i Karlstad 9-10 juni

********** 5-ÅRS JUBILEUM **********

Det är med glädje och förväntan att vi kan bjuda in till ytterligare en helhelg med agillity enbart för kromisar med Beate Harms som instruktör!

I år har vi varit tvugna att byta helg från tidigare år, årets datum är 9-10 juni.

Traditionen trogen kommer vi även i år vara i Dog-O-Rama hundhall i Karlstad.

Priset är beroende på antal deltagare och det brukar hamna på 2000 - 2500 kr/ekipage.

Lunch är inte inkluderat och vi fixar som vanligt lunch tillsammans.

Kursen är för tävlingsekipage, oberoende av klass. Ekipage som är tävlingsklara men inte än har startat offiiciellt får vara med i mån om plats. Det är även möjlighet att vara med som obervatör för 250 kr/helg.

För er som inte redan känner Beate är hon ägare av två kromfohrländers och har tävlat på landslagsnivå för Norge med sin Demì. Hennes up and coming star heter Xi. Beate är en mycket duktig och uppskattat instruktör. Vi kan lova att du kommer lära dig bra saker oavsett vilken nivå du och din hund är på!

Vi har även i år fått förmånliga priser på Hotell Gustav Fröding, som har bra rum och mat. Dock hade de begränsat antal hundrum lediga denna helg. Dessa är preliminärbokat till oss!

Enkelrum 725:-/natt inkl frukost
Dubbelrum 815:-/natt inkl frukost

Meddela i anmälan om du gärna vill bo på hotellet och om du isåfall vill bo själv eller kan tänka dig dela rum och om du ska ha boende i 1 eller 2 nätter (från fredag). I fall brist på rum kommer de rum vi har tillgängliga lottas ut. Andra får boka boende själva.

Vid stort intresse kommer även kursplatserna lottas ut.

Bindande anmälan skickas till:
ritanilssen@hotmail.com
med rubriken "Kromis-ag"
Senast : 15 mars

 

agility

Emmy "in action" på förra årets läger.